Betting tips: Inter mot Napoli

Inter og Napoli møter hverandre i en kamp for å holde “håp”. Napoli håper å råde Juventus for mesterskapet i Italia. Inter håper å erstatte Roma i det tredje plass på tabellen, og for å få en sjanse til å spille i Champions League. For en av disse to lagene håper ender med dette spillet. Og kanskje for begge klubber.

Napoli er i en annen posisjon på tabellen, og er å spille attraktiv og offensiv fotball. Men ikke glem at de er en gjester i Milano, hvor de spiller unconvincingly. Treneren Mancini vil velge de tradisjonelle Inter taktikk – sterkt forsvar og raske kontringer. Faktisk er denne kampen møter hverandre den andre og den tredje beste forsvar i mesterskapet. Og selv om Napoli, ledet av deres stjerne Gonzalo Higuain, for å ha den nest beste angrep i Italia (etter AS Roma), vil Inter dra nytte av fordelen av å være vertskap kampen.

Sjansene virke ganske like, så mitt tips er å satse på uavgjort i den kampen. Begge lagene har noe å tape. For begge lagene denne kampen er avgjørende. En feil trinn vil bety en slutt på ambisjonene til en av de to klubbene. Og nettopp på grunn av dette, vil det ikke være noen vinner i spillet. I mellomtiden, AS Roma og Juventus lagene vil vente nettopp dette, å være i stand til å øke ledelsen i plasseringer. Det er ingen hemmelighet at AS Roma håper å innhente og erstatte Napoli fra andreplassen. Så i dette spillet Turins og romerne, og vil være håp om å en seier for Inter. Maurizio Sari men vil ikke gi seg uten kamp, ​​og vil kreve fra hans gutter bare en seier. Vil den erfarne Mancini tillate det?

Bookmakere tilbyr bedre odds for uavgjort i den kampen som den høyeste er i Pinnacle sport – 3,44. De spilleavhengige kan også satse på “under 2,5 mål” i kampen. Oddsen for at dette skjer er mellom 1,75 og 1,85 i de ulike bookmakere. Oddsen for å satse “over 2,5 mål” i kampen er anslått til over 2,00 koeffisient.
Jeg spår en uavgjort i denne kampen mellom to av de ledende lagene i italiensk fotball mesterskapet.