Betting tips: Juventus mot Palermo

Juventus skal spille med Palermo hjemme i en kamp fra den 33 runden av den italienske Serie A. De er ikke mye de som tenker at kampen skulle ikke slutte med en seier for klubben fra Torino. Juventus er en overbevisende leder på tabellen, og det ser ut til at de skulle vinne en annen tittel i Italia. Spillerne er rolig og trygg, fansen vil oppfylle til det ytterste på stadion, og de vil forvente en enkel seier. Et annet skritt til tittelen i mesterskapet.

Palermo spilte ikke bra i de siste rundene og er nå i nedrykkssonen. De hadde 11 sammenhengende kamper uten en seier og det er et mirakel at det fortsatt har sjanser å spille i Serie A i neste sesongen. Presidenten av klubben endret 11 trenere i sesongen og det viser hvor mye er problemene med Palermo. Spillerne spiller uten motivasjon, uten tillit til egne evner og besøket av Juventus skulle gjøre problemer enda verre. Mens tapet mot Juventus er forventet og Palermo skulle ha sjanser til å kjempe Carpi og Frosinone å forbli i Serie A. Det er derfor Palermo spillere må prøve å gjøre en mirakel i Torino, til tross av alle. Men det virket viktigere kamp for Palermo er i neste runden når de skulle spille hjemme mot Atalanta – en kamp som de må vinne for enhver pris. Palermo fansene skulle tilgi et tap fra Juventus, men de skulle ikke gjøre det med et fra Atalanta.

Spill til en seier for Juventus synes rett selv med store mengder av penger. Sportingbet tilbyr odds av 1.15 for hjemmeseier noe som kan være kombinert med en innsats på over 3,5 mål i kampen med koeffisienter av 2,50 for det. Juventus har spillere som vet hvordan å score – Paulo Dybala, Álvaro Morata, Mandzukic og Simone Zaza er spissene som må bevise i hver kamp for å spille under Massimo Allegri. Samtidig forsvaret av Palermo er en av de svakeste i Calcio og det lover mange mål.

Betting prediksjonen min er for en enkel hjemmeseier for Juventus og mange mål scoret.