Betting tips: Udinese mot Torino

En annen runde av den italienske Serie A kommer i dag. To lag som hadde større ambisjoner før sesongen, skal spille mot hverandre og de er Udinese og Torino. Dessverre skal disse to spille for ikke mye nå.

I teorien er Udinese ikke reddet fra et nedrykk, selv om dette skulle være vanskelig å skje. Derfor er hvert punkt viktig for klubben. Udinese spillere har en frustrerende og skuffende sesong, men det er ikke bare det – stjernen Antonio Di Natale skal forlate klubben etter sesongslutten. En strålende karriere kommer til en slutt, selv om det er fortsatt ukjent skulle han slutte med sin fotballkarriere eller han skulle se etter en nye klubb til å spille fotball. Men en ting er sikkert – fotballen i Italia skulle ikke være den samme uten Toto.

Torino er i midten av tabellen, og det har ingen sjanse til å kvalifisere seg til Euro klubbturneringer eller å gå ned i Serie B. Spillerne vil spille uten stress i kampen mot Udinese. Torino har en god angrep spill, men forsvaret er det som holder klubben bak og de kunne ikke gå videre i tabellen. Andrea Belotti er stjernen i angrepet med 11 mål, mens Ciro Immobile har scoret bare fem ganger og det er noe som skuffet fansene veldig mye.

Oddsene som tilbys av bookmakerne gir fordel til en seier for Udinese, men mitt anslag for kampen er for en uavgjort mellom disse to. Koeffisientene for kampen å slutte uten seier er mellom 3,40 og 3,60 med de ulike bookmakere.
Forsvaret av de to motstanderne er svake, så mitt tips er å satse på “begge lag scorer” i kampen. Hvis du ønsker å lage et slikt spill, Sportingbet tilbyr odds 1,80 for at dette skal skje.

De to lagene ikke spiller attraktiv fotball, slik at gamblere kunne gjøre en innsats på under 2,5 mål som scores i kampen, oddsen for det med de fleste bookmakere er 1,80. Resultaten av kampen kan du se på Livescore.in.